• Popust
  • Sveže
Pre-Plunked Ravne Lase, Zaprtje 4X4 Tri Dela Čipke Zaprtje Beljene Vozlov Mornice Ne Remy Las Razširitve Človeških Las

Pre-Plunked Ravne Lase, Zaprtje 4X4 Tri Dela Čipke Zaprtje Beljene Vozlov Mornice Ne Remy Las Razširitve Človeških Las

 
SIT 37.60
SIT 22.18

Blago
Na voljo.


Pre-Plunked Ravne Lase, Zaprtje 4 X4 Tri Dela Čipke Zaprtje Beljene Vozlov Mornice Ne Remy Las Razširitve 100% Človeških Las
Prijazno opozorili daljše lase, in tanjše, da bo. Če potrebujete popoln videz ali debelejši, 4 snope so potrebne, 3 snope z zaprtje, prav tako je dobra izbira
Q1. Kako pogosto lahko sem pranje moje Lase?
Lahko umijte lase tako pogosto, kot želite. Predlagam vam, da si očisti lase 2+, enkrat na teden z sulfat brezplačnih izdelkov, da lasje svilnata, nahranjena, mehka in obvladljiva. Izogibajte se uporabi čajevca in mete šamponi, saj lahko povzroči razširitev za mat, ko šamponiranje. Uporabite proizvode, ki so zasnovani za detangle in navlažijo, gladko, sijaj in zaščito pred split konča.
Q2. Lahko sem se posuši moje lase razširitve?
Da, lahko posuši vaše lase razširitve, vendar to ni Najboljša stvar za dolgo življenjsko dobo las. Kot vsi vemo, se uporabi veliko toplote lahko ne samo škoda vaših naravnih las, vendar razširitve, kot tudi. Želite omejiti količino toplote, ki jo uporabite za vaše razširitve. Najprimernejša metoda za sušenje las je, da pustite, da se osuši sit ali pod režijske dyer. V primerih, ko morda ne boste imeli dovolj časa, da pustite, da suhe lase. Posuši, dokler je vlažno in nato dokončaj udarec sušenje las popolnoma na hladnem okolju.
Q3. Ne Lase skladišče?
ZELO MINIMALNI odpuščanje, kar pomeni, da lasje bodo nikoli ni opazen ali drastično zmanjšanje gostote ali prostornine. Vse las, ki je bil v proizvodnji, da se sešijejo na votek je upravičen do minimalne izkušnje odpuščanje, ki je popolnoma normalno. Po drugi šamponiranje ne sme biti prelivanje. Toplotne poškodbe,nad predelavo ali pomanjkanje vlage in balzam bo povzročilo ukinitev, zato se prepričajte, da uporablja toplote protestantskih pred toplotne uporabo. Vedno naj licenco profesionalne barve razširitve in šampon & pogoj enkrat na teden.
Q4. Koliko, koliko se je vsak snop tehta?
Vsak snop se stehta na 95-105 gramov, kar je enako 3.1-3.5 oz.
V5. Lahko imam svoje Lase, Barvane/Barvni, preden imajo ga pošiljajo v meni?
Mi ne barve snope pred odpremo. Stranka je odgovorna za iskanje licenco stilist za barvo las za njih, ko jih prejmejo.
V6. Koliko snope potrebujem?
Predlagamo, da : Dolžina : 12-16" Palcev - Potrebujete 2-3 svežnjev ali Več..Dolžine 18-24" centimetrov Potrebujete 3-4 svežnjev ali Več..


Podrobnosti

barve:
Naravne Barve
Stretched length:
8inches, 10inches, 12inches, 14inches, 16inches, 18inches, 20inches
Pošiljk na Paket:
1 Kos Le
Izdelana Metoda:
Ročno Vezane
Primerna Umirajo Barve:
vse barve
Čipke Velikost:
4 x 4
Tekstura:
Ravne
Barva Čipke:
Svetlo Rjava
vrsta barve:
Čiste Barve
Blagovna Znamka:
Mornice Lase
density:
130%
Material Razred:
Non-Remy Las
Vrsta:
čipke zaprtje
Lahko Permed:
Da,
Osnovni Material:
Švicarski Čipke

Izbira strank