• Popust
  • Sveže
Dvojno soočajo 60 cm reflektorji obeh straneh zlato in srebro reflektor pasu prenosna torba foto studio dodatki za nikon canon

Dvojno soočajo 60 cm reflektorji obeh straneh zlato in srebro reflektor pasu prenosna torba foto studio dodatki za nikon canon

 
SIT 8.99
SIT 4.94

Blago
Na voljo.

podrobnosti izdelka
zlaganje premer 60 cm, velikost , primerjavi torba za prenosni . reflektor kot pomožni videoed opreme , običajno z mount , razsvetljavo, hkrati uporabljati , njegove glavne funkcije so :
1 , naj wateriness repleteness zaslon več , stereoscopes , utelešenje dobre kakovosti . 2 , lomijo lahko , po pozornosti za podrobnosti o delu bolj jasno snemanju . 3 , razsvetljavo, mehko , ne povzroči bliskavica lučka za osvetlitev bi acerb smislu .
Srebro reflektor : ker srebro reflektor svetlejši in nemoteno ogledalo . to lahko povzroči bolj svetlo luč . srebro reflektor je najpogosteje uporabljena reflektorji . to reflektorji zelo enostavno, v temah, oči coalesce ven , ustvarjanje velike svetle oči svetlobo . ko je oblačno in svetlobe, v glavnem iz predmetov glavo nad morphism prihaja v uporabo , captioned neposredno na lice pod , naj ga le v kamero fovs zunaj , vrh svetlobe razmislek dal na teme obraz somatotypically v svetlobi , bela reflektor nimajo tako močnega učinka .
zlato reflektor : na sončni svetlobi pogoji zlata reflektor razsvetljavo . in srebro reflektor enako , to je kot tekoče zrcalo sjoy odsevajo svetlobo , ampak z hladno srebro reflektor, nasprotno , da ga proizvajajo svetlobo, ton, toplejše . zlato reflektor bolj pogosto uporablja kot glavni svetlobe . v soncu posnet portret z osvetlitvijo od zadaj , in glede višine razmislek na teme obraz, uporabite ta reflektorji tako : eden je mogoče doseči na teme 's face usmerjevalne luči , in lahko predmetov obraz izpostavljenosti blok . povečanje je lahko zmanjša iz ozadja, da so obeti za razliko izpostavljenosti , to ne bo ozadje pretirano resno .
paket z vrečko primeru


Podrobnosti

Blagovna Znamka:
Foleto
Paket:
Da,
Številka Modela:
Reflektor
is_customized:
Yes
Vrsta:
Reflektor
barve:
Zlato in Srebro
Type2:
prenosni refletor
type3:
Foto Studio Dodatki

Izbira strank