• Popust
  • Sveže
Za Go Pro Pribor 52mm Krog Krog UV Filter za Objektiv GoPro HERO4 HERO3+ JUNAK 4 / 3+

Za Go Pro Pribor 52mm Krog Krog UV Filter za Objektiv GoPro HERO4 HERO3+ JUNAK 4 / 3+

 
SIT 1.99

Blago
Na voljo.


Značilnosti
UV-filtri se uporabljajo za zmanjšanje haziness, ustvarjenih z ultravijolično svetlobo, ki fotografski film in senzorji so občutljivi, vendar ni človeško oko. UV filter prehaja vsa ali večino vidnega spektra, in blokov, ultravijolično sevanje. (Najbolj spektralno manipulacije so tudi filtri, ki so poimenovane po sevanja so mimo; zelena in infrardeči filtri mimo njihove imenovan barve, vendar je UV filter, ki blokira UV.) To lahko ostane na objektiv za skoraj vsi posnetki : UV filtri so pogosto uporablja predvsem za zaščito objektiva na enak način, kot jasno filtri.
1. Popolnoma nova in visoke kakovosti
2. Ščiti objektiv pred prahom, vlago, praske in poškodbe
3. Z vplivom UV svetlobe. zunanji fotografije videti meglen.
4. UV filtri so primerni za obe črni in barvni filmi pod svetlo sonce. Ki bi se lahko uporablja za omejitev UV svetlobe in prav tako kot leče, zaščitnik
package : 1 x UV-filter (samo) Splošno Vtičnico Velikost Drugi Material Aluminij zlitine Združljivost za Go Pro Hero 4, Go Pro Hero 3+
1. Bomo ladja vse puluz izdelkov blagovne znamke v roku 5 delovnih dni po polni plačilo, je bila potrjena. Če plačilo ni na voljo, bo vaše naročilo samodejno zapre. 2. Če nesramen Post Office povzroči pošiljka poškodovana, je kupec mora vprašati za Post Office plačilo za izgubljeni, smo ne prevzemajo polno odgovornost. Kot so nesreče, zamude, carina, kupec mora dodatno plačati davek. 3. Če morate prijaviti blaga, kot drugi element name, ali določite vrednost za po meri, prosimo, da nas obvesti, preden boste prenos denarja.
12 mesecev Proizvajalec omejene Garancije za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu). Dodatki pridejo s 3-mesečno garancijo.
1. Prosim, pustite nas pozitivne povratne informacije, če se počutite naših proizvodov & storitev je ok, naš sistem bo storiti enako za vas samodejno. 2. Če niste zadovoljni z našim izdelkom ali storitvijo, vas prosimo, da nas kontaktirate. Bomo rešili problem ASAP.
Življenje je gibanje. Igrajo svoje območje. PULUZ je zanesljiv in zaupanja vredno blagovno znamko. PULUZ osredotočite se na načrtovanje, izdelava, trženje in dobavo za dodatno opremo fotoaparata, na primer leč kamere kletko, ročni stabilizator, baterije oprijem, stojala, foto studio, pribor in tako naprej. Imamo lastno proizvodnjo linij. Močno tehnično podporo in dobre kakovosti proizvodov, so zagotovljene.


Podrobnosti

Kalibra:
52mm
Paket:
Da,
Številka Modela:
S-DLP-3952
Blagovna Znamka:
PULUZ
Vrsta:
UV Filter

Izbira strank