• Popust
  • Sveže
V zalogi Testirani LCD Za GIGABYTE GSmart Guru G1 Zaslon LCD+Touch Screen Plošči Stekla Zamenjava Skupščine

V zalogi Testirani LCD Za GIGABYTE GSmart Guru G1 Zaslon LCD+Touch Screen Plošči Stekla Zamenjava Skupščine

 
SIT 38.49
SIT 35.03

Blago
Na voljo.


V zalogi 100% Testirani LCD Za GIGABYTE GSmart Guru G1 Zaslon LCD+Touch Screen Plošči Stekla Zamenjava Skupščine
Vse parceli s številko za sledenje.
Prosimo, upoštevajte, da je ločljivost 1280 * 720 različica
Prosimo, preberite naslednje skrbno pred nakupom. ( Ko ga kupite, ste sprejeli naslednji izrazi. )
1. Ko boste prejeli paket, prosimo ne odpirajte parceli takoj.Prosimo, uporabi mobilni telefon ali kamero, da posnamete celoten video.Če ste našli izdelek poškodovan,število izdelkov ni pravilna,Ali model izdelka ne ujemata.Prosimo, obrnite na našo družbo osebje takoj,vam bo dal zadovoljiv odgovor v najkrajšem možnem času.(Če ne snemanje full video,nam je Povedal, da je izdelek pokvarjen, število izdelkov ni pravica, model ne ustreza.Ne bomo priznali.Imamo razlog za domnevo, da kupec sam ni pravilno nameščen, da povzročijo škodo, Lažno poročilo izdelek količino.Upam, da boste lahko razumeli.) Snemanje video To je zelo, zelo pomembno !!!
2. Ko prejmete blago in preverite njen videz brez poškodb.Prosimo, preizkusite jih v roku 1-5 dni po prejemu.VENDAR NE NAMEŠČAJTE pred testiranjem(SAMO priklopite LCD-ali Dotaknite se, da mainboard za testiranje).Če LCD-zaslona ali Dotik poškodovana po Namestitvi , da nevračljive in GARANCIJA NEVELJAVNA.Zamenjava LCD zaslon in zaslon na dotik, ni lahka naloga.To ni lahka naloga, za nekoga, ki nima izkušenj na vse, je verjetno, da bo povzročil škodo na LCD zaslona ali dotik.vi bi bolje najti Dobro techician, da vam pomagamo.( Mi ne bo odgovoren za kakršno koli škodo na vaš mobilni telefon/mobilni telefon, ki lahko povzroči med menjava nadomestnih delov )
3. Tam je majhen "TOP" oznako na hrbtni strani LCD, prosim, ne odstraniš, če je bila sprejeta off ali hudo poškodovana, ne bomo priznali izdelka , in ni nobenega jamstva več.
4. Prosimo, pazljivo spremljati izdelka, slike in modele izdelkov,Ker so številne modele izdelkov, ki so zelo podobne. Če niste prepričani, da vaš model telefona, prosimo, obrnite na službo za stranke. Če kupec sam kupil napačen izdelek,Mi ne bo odgovoren.
5. Zaradi različnih proizvodnih serij, lahko obstajajo tudi subtilne razlike med izdelki in fotografije, To ne vpliva na kakovost izdelka.
6. Če imate kakršne koli težave, vas prosimo, da nas kontaktirate. Bomo rešitev tudi za vas. Ne odpirajte spora mimogrede.
Ruski Prijatelj, Bodite Pozorni, Prosimo, da : - izpolnite sprejemnik je polno ime v vrstnem redu, zaradi nove politike ruske navade, drugače vas verjetno ne boste prejeli paket končno . Nismo odgovorni za nondelivery povzroča, da odjemalec ne zagotavljajo dovolj informacij pri pripravi nalog. Prosimo, obrnite na debelo, se cene, ugodno, cena bo na voljo za večino bi Zelo dobre kakovosti in za velike količine v zalogi zdaj.
Imamo več drugih pribor za ta telefon. Prosimo, iskanje v naši trgovini. Hvala!


Podrobnosti

barve:
Črna, Bela
Številka Modela:
GSmart Guru G 1 infinix X502 Pametni telefon/Pametni Mobilni telefon Zaslon
LCD Kit:
Da,
Zaslon:
> 3
Blagovna Znamka:
Wisecoco
Zaslon Na Dotik Tip:
Kapacitivni Zaslon
Ločljivost Zaslona:
1280x720
Velikost:
5.0 inch
Za:
za GSmart Guru G1Display Dotik
Tipa Telefona:
Pametni telefon/Pametni Mobilni telefon
Številka Modela:
Za GIGABYTE GSmart Guru G1 LCD zaslon na Dotik
barve:
Črna
Ločljivost Zaslona:
1280*720
Dotik Način :
Kapacitivni Touchpanel
.:
Zunanje Računalnike Objektiv TP + Zaslon
uporabite za:
Sprednje Steklo Senzor Z LCD
vgradnjo:
Telefon Popravila Zamenjava Skupščine

Izbira strank