• Popust
  • Sveže
Zlato čipke trim, zlato alencon čipke, zlati kabel čipke trim, šampanjec čipke trim, 1 dvorišču

Zlato čipke trim, zlato alencon čipke, zlati kabel čipke trim, šampanjec čipke trim, 1 dvorišču

 
SIT 5.30

Blago
Na voljo.

Spoštovani! Kako čas leti!Naš Pomladni Festival se približuje, vljudno Prosim bodite pozorni, da naše Kitajsko Novo Leto, počitnice, je razporejeno takole : f rom Feb 5st,2018 za Februar 22st,2018.to je reči,se bomo nazaj na urad o Februar 22 konec,2018(petek). Ne more za pošiljanje izdelkov v obdobju, če imate kakršne koli stvari,vas prosimo, da contace z nami, če imate nekaj, kar nujno, da bi dobili odgovor med počitnice,prosimo, contace z našo prodajno jasli za ali express sporočilo,ona vam bo odgovoril v roku 24 ur Prosim, odpusti mi za razumevanje. SREČNO NOVO LETO najlepša Hvala!
O IZDELKIH
VRH KAKOVOSTI, KI JIH LAHKO NAJDETE NA SVETOVNEM TRGU! Abosolutely čudovite čipke tkanine z najbolj osupljivo zasnovo.
Lahko uporabite te omamljanje kos poročne obleke, bridemaids obleko, cvet dekle obleko, poroka namizne tekače, poroka decors, poročne sklopka, poročni veil, naglavni del...Dovolite, da vaše navdihuje delo!
BARVE
ZLATO
VELIKOST
16 cm v širino, cena je za eno dvorišče(eno dvorišče=0.91 meter). mi lahko pošljete v dveh ali več kosov, če boste naročili več metrov, če potrebujete celoten neprekinjeno kos prosim, pustite sporočilo . VSE VEZALKE IN OKRASKOV SO ZMANJŠALI ZA ROKE, PROSIMO ZA RAZUMEVANJE, KO SE JE ŽE V DOLŽINO.
DEBELO NAROČILO SPREJEMLJIVO
Prosim, da me kontaktirate za veleprodajne cene .
SEM MPORTANT OPOMBA
Te postavke so se zmanjšali za roke, včasih morda 1-3 cm podpiranje , prosimo za razumevanje.
O PO PRODAJI IN POVRATNIH
Nam bo uspelo to, trgovina s pošteno in trdo workding, upamo, da bo šlo vse dobro v vseh transacations, blaga, dostava, po prodaji. Vendar vemo, da stvari se dogajajo, prosimo za razumevanje, če dostave zamude, in vse osebje, ki bo vesel, če nam priložnost, da bi bilo prav, verjamem, da bo nevel bo pustil na cedilu. PROSIM, NE ODPRETE PRIMERU SPORA ALI PRED VAS, DA ME KONTAKTIRATE ZA SLOVE STVARI! PROSIM, NE NAM NIZKO STOPNJO ALI ZVEZDE PREGLED, PREDEN SMO POSKUŠALI NAŠE NAJBOLJŠE, DA REŠEVANJE PROBLEMOV.
Za ljudi, ki bo pustite nam z pozitivne povratne informacije, t hank ste toliko vnaprej! Vaša radodarnost bo biserov commpany zgodovine.
Najlepša hvala


Podrobnosti

Vrsta Izdelka:
Čipke
Širina:
16cm/6.3 inches
Dekoracijo:
Čipke
Tehnika:
Vezene
Funkcija:
Okolju Prijazno
Material:
Poliester / Najlon
Številka Modela:
čipke trim
Vrsta Tkanine:
mix

Izbira strank