• Popust
  • Sveže
Lepa Žival Print Non-Toksične Voščenka Oljna Slika Palico Študent Šoli Oskrbe Barvice Za Grafiti Pero/Za Otroke

Lepa Žival Print Non-Toksične Voščenka Oljna Slika Palico Študent Šoli Oskrbe Barvice Za Grafiti Pero/Za Otroke

 
SIT 1.95
SIT 1.56

Blago
Na voljo.


Opis Namen : Lepa Žival Print Non-Toksične Voščenka Oljna slika Palico Študent Šoli Oskrbe Barvice Za Grafiti Pero/Za Otroke barve; 8 barv 12 barv 24colors Velikost : 6.5*11*1 cm 10*11*1cm 10*11*1.7 cm Teža;41 g/61/120g Paketu : Škatle so roza in modro barvo, naključno pošiljko Nasvet : real barve izdelka je lahko nekoliko razlikuje od slike prikazane na spletni strani posledica številnih dejavnikov, kot so svetlost zaslona in svetlost svetlobe.
Prijavnina : Sprejmemo samo Depozitni Način Plačila, Kupec in prodajalec, ki jih mora sporočiti v roku 3 dni po koncu dražbe. Plačilo mora biti plačan v roku 7 dni po koncu datum dražbe ali svetuje, kako se opravi plačilo. Dostava Mi ladje po vsem Svetu, da rok Dobave : 7 - 15 delovnih dni, zda ,velika Britanija in Kanada
7 - 15 delovnih dni, Avstraliji, Evropi in Aziji
10 - 25 delovnih dni, Rusija, Južna Azija , Srednja Azija
28 -56 delovnih dneh Braziliji,Italiji in Južni Ameriki (ker strogo po meri pregled) Postavka, ki Bodo Dobavljeni V roku 24 ur takoj, ko bo vaše Plačilo Potrjen. Nekaj krat, bo datum zamudo zaradi pomanjkanje.Vendar, vas bomo obvestili preko E-pošte. Mi ladja v 's address SAMO.Prosimo, poskrbite, da bo vaš naslov se ujema s vaš naslov za dostavo, preden boste plačali. Prosimo, navedite svoje osebne zahteve, kot so barve, embalaže, vrednost izjava itd, na 's sporočilo, ko ste plačali, da nas. Kot kupec, to je vaša dolžnost, da plača davka, ko bi se naročila iz tujine. Naša cena ne vključuje davkov, DDV, ali drugih skritih stroškov. Prosimo, preverite pri vaši državi 's carinskega urada, da ugotovi, kaj ti dodatni stroški bodo pred ponudb/nakupu.
Obrnite pozdravljamo vašo e-pošto in bo odgovor na naslednji delovni dan. Če vi zaslužiti napačno postavko ali poškodovan element, prosimo, da posnamete sliko, da naj me vidite element, ki ste ga prejeli, vam Bomo poslali novega eno ali drugo postavko za zamenjavo. Smo pripravljeni rešiti vse težave. Pred odhodom negativne povratne informacije, se obrnite na nas. Bomo poskusili najboljši za obravnavo vseh zadev. Vse prodaje so končni. Prepričani ponudbe! Vesel Ponudbe! Hvala za vaš obisk in upam, da ste lepo dneh!


Podrobnosti

barve:
8 barv, 12 barv, 24 barv
Topne Ali Ne:
Pastille
Vodi Trdote:
B
Številka Modela:
8011
Blagovna Znamka:
mengtai
Vodi Barve:
Barvne

Izbira strank